top of page

Οι καλύτερες επιλογές για business class επιβάτες


Πώς νέες εταιρείες σχεδιασμού ξεχωρίζουν στα business class καθίσματα


Οι θέσεις και οι παροχές των διακεκριμένων επιβατών (business class) είναι τα στοιχεία, στα οποία, οι αεροπορικές εταιρείες βασίζονται για να αποκομίσουν κέρδη, ενώ ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Έτσι, οι αερομεταφορείς σε όλο τον κόσμο σπεύδουν να επιλέγουν τους καλύτερους για να σχεδιάσουν τις υψηλότερου επίπεδου θέσεις για τους διακεκριμένους επιβάτες. Οι business class θέσεις, πρέπει να συνδυάζουν κομψό σχεδιασμό με εξαιρετική εργονομία και εξελιγμένες τεχνολογίες. Παράλληλα επιβάλλεται να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις ασφάλειας και άνεσης.


Η ζήτηση για εταιρείες που ξεχωρίζουν στο συγκεκριμένο πεδίο έχει αυξηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Λόγω του ότι οι πλείστες εταιρείες που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν καθίσματα αεροπλάνων, έχουν ήδη πελάτες αερογραμμές κολοσσούς με μεγάλες παραγγελίες, άλλοι αερομεταφορείς μικρότερου μεγέθους, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν μερίδιο αγοράς διακεκριμένων επιβατών, απευθύνονται σε νέους κατασκευαστές, που να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους χωρίς καθυστερήσεις, προσφέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Δύο εταιρείες που επιδιώκουν να αλλάξουν τα δεδομένα των διακεκριμένων θέσεων επιβατών αποτελούν η ιταλική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής, Optimare και η βρετανική νεοφυής εταιρεία, Unum οι οποίες εστιάζουν στην εμπειρία, αλλά και την άνεση των επιβατών.


Η Optimare, εταιρεία boutique καθισμάτων, επικεντρώνεται στις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει σε μια εξατομικευμένη προσέγγιση κατασκευής καθισμάτων που στόχο έχει να ενδυναμώσει την εμπειρία του ταξιδιώτη. Η εταιρεία αποτελεί την επιλογή αερογραμμών που φημίζονται για την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρουν όπως Hawaiian Airlines, ο στόλος της Βρετανικής Κυβέρνησης που λειτουργεί υπό την Titan Airways εκ μέρους της αυτού εξοχότητας του Βασιλιά και της BeOnd, αερομεταφορέα πολυτελείας με έδρα τις Μαλδίβες.



Η κομψότητα μέσα από την απλότητα είναι μια από τις κύριες αρχές της Unum, η οποία πρόσφατα εισήλθε στον τομέα των καθισμάτων business class με τη φιλοσοφία της να περικλείεται στο ότι η τελειότητα επιτυγχάνεται όταν δεν υπάρχει κάτι επιπλέον να προστεθεί, αλλά ούτε και να αφαιρεθεί.  Έτσι εισήλθε στον τομέα για να προτείνει ένα νέο τύπο θέσεων για ενίσχυση της άνεσης των επιβατών κρατώντας μόνο όσα επιτυγχάνουν την άνεση και όχι την υπερβολή.



Διαβάστε εδώ όσα αποτελούν ήδη το νέο trend του σύγχρονου business class travelling.



Komentarze


Komentowanie zostało wyłączone.
bottom of page